Levegőevés: Tudományosan vizsgálták azokat az embereket, akik állításuk szerint nem esznek ételt, és az eredmény meglepő

A levegőevés egy olyan gyakorlatra utal, melynek során úgy tartja fenn magát valaki, hogy nincs szüksége táplálékra. Ez a koncepció nem ú...


A levegőevés egy olyan gyakorlatra utal, melynek során úgy tartja fenn magát valaki, hogy nincs szüksége táplálékra. Ez a koncepció nem újdonság; valójában a világ különböző kultúrái évezredekkel ezelőtt írtak erről a képességről.

A Jóga Szútrák harmadik könyve például mintegy huszonöt sziddhit nevez meg ezen rendkívüli képességekkel. Ez gyakori téma a buddhizmusban, valamint különböző spirituális hagyományokban. A tisztánlátás, a pszichokinézis és még sok más képesség mind különös tulajdonságok, amelyeket a sziddhinek tulajdonítanak éppúgy, mint az éhségtől és a szomjúságtól való megszabadulást. (1)

Bár a modern tudomány olyan kiterjedt emberi képességekre is rámutatott, mint a telepátia, a távolbalátás és a prekogníció, nagyon kevés kutatást végeztek a levegőevés vizsgálata területén. Néhány ragyogó elme azonban úgy véli, hogy ez lehetséges, és köztük volt Nikola Tesla is. 1901-ben a következő módon érvelt:

"Az én elképzelésem az, hogy az élet fejlődése olyan létező formákhoz kell, hogy vezessen, amelyek táplálék nélkül is létezhetnek, és amelyeket nem ejtenek rabul a következetes korlátozások. Miért ne lehetne képes egy élőlény megszerezni az életfunkciói fenntartásához szükséges energiát a környezetből az élelmiszer fogyasztása helyett, és egy bonyolult folyamat révén a vegyi kombinációk energiáját az életet fenntartó energiává alakítani?" (2)

Az élelemtől és az éhségtől való megszabadulás valóban irreálisnak tűnik, és főleg amiatt, amit a modern biológiáról tudunk, a többség szerint lehetetlen. De a tudomány története során sokszor láthattuk, hogy a lehetetlen egy pillanat alatt lehetőséggé válhat. Jó példa erre az a legutóbbi felfedezés, hogy az emberek képesek befolyásolni az autonóm immunrendszerüket az elme hatalmával.

Vessünk egy pillantást arra, mi történt azokkal az emberekkel, akik azt állították, hogy nem esznek, és a tudomány is vizsgálta.

Levegőevés

A Bigu nevű csikung gyakorlat és más gyakorlatok tudományos vizsgálata (amelyek közt megalálható az ételtől való megszabadulás) rendkívüli eredményeket hozott. A Kínai Orvostudomány Amerikai Folyóiratában megjelent egyik tanulmány kimutatta, hogy egy különleges képességű nő képes felgyorsítani a magvak csírázását azzal a céllal, hogy még ellenállóbb magvakat hozzon létre. Ez csupán egyetlen példa a sok közül.

Kapcsolódó cikk: Tudósok tanulmányozták egy kínai nő rendkívüli pszichikai képességeit, aki elméjének erejével képes magokat csíráztatni

Dean Radin, az Ismeretelméleti Tudományok Intézetének vezetője a "Szupernormális: Tudomány, Jóga és a rendkívüli pszichés képességek bizonyítéka" című könyvében fejti ki a koncepciót:

"Ennek a következménye az, hogy az emberi test a környezeti energiát táplálékká alakíthatja át, és ennek a képességnek a megőrzésén keresztül kényelmesen élhet mindaddig, amíg élelem, esetleg ivóvíz nélkül kíván élni. Ezt nevezik sziddhinek a Jóga Szutrákban.

Mindez ellentétben áll azon orvosi tudással, amely megállapította, hogy az emberi test öt napig bírja víz nélkül és legfeljebb néhány hétig élhet étel nélkül. Ezen túl már csak a halál van. Ennek eredményeképpen, annak ellenére, hogy egy sor történelmi példa van olyan emberekre, akik évekig éltek evés és néha ivás nélkül, a legtöbb táplálkozási szakértő és biokémikus ezt az állítást nevetségesen lehetetlennek tartja, és azokat a személyeket, akik jelenleg több tucatnyian állítják ezt világszerte, komoly téveszmében szenvedőknek titulálják. Az ilyen állítások némelyike talán félrevezető lehet. De vajon mindegyik?" (3)


Prahlad Jani

Prahlad Jani egy helyi lakos Ahmedabadban, Indiában, aki azt állítja, hogy 8 éves korában megjelent számára Amba hindu istennő, és elmondta neki, hogy már nem kell ennie. Az 1970-es évek óta egy barlangban él és azt állítja, hogy élete 81 évének nagy részében nem evett semmit.

Kapcsolódó cikk: Tudósok vizsgálták a férfit, aki állította, hogy 70 éve nem evett, és nem ivott semmit

Jani-t 2003-ban és 2010-ben tesztelte az ahmedabadi Sterling Kórházban Dr. Sudhir Shah és nagy orvosi csoportja. Dr. Shah egy olyan tanácsadó neurológus, aki 20 éve praktizál, emellett az Élettani és Rokon Tudományok Intézetének neurológia professzora és osztályvezetője.

Az első teszt során, amely 2003-ban zajlott, Jani-t a kórházi személyzet és videokamerák ellenőrizték folyamatosan annak megerősítésére, hogy Jani nem evett vagy ivott semmit. Emellett nem mutatott semmi olyan élettani változást, amelyek a modern orvoslás szerint lehetetlenek lennének. Ez a teszt 10 napig tartott. Bár ez nem feltétlenül jelentős idő, azonban 10 napig élni élelem és víz nélkül, és eközben nem lépnek fel mérhető élettani változások, már valóban meglepő.


2010-ben április 22-től május 6-ig ismét tesztelték a Sterling Kórházban. Ezúttal az Indiai Védelmi Intézet Élettani és Szellemi Tudományok Intézetének harmincöt kutatója figyelte meg. Jani-t ezúttal két hétig figyelték, hogy nem eszik vagy iszik semmit. Az előző teszthez hasonlóan a szervezetében semmilyen káros hatás nem jelentkezett az ott tartózkodása idején.

Ez valóban hihetetlen, és ellentétes mindazzal, amit tudunk mind az emberi fiziológiáról, mind a test táplálkozási igényeiről.

Ahogy várható volt, sem a vizsgálatok, sem annak eredményei nem jelentek meg orvosi folyóiratokban. A tanulmányokat emellett sok kritika érte. A tesztek ellen szóló fő érvek azonban meglehetősen gyengék voltak. Az egyik érv szerint Jani a kórházi személyzetet és a videokamerák felügyeletét a tanítványai segítségével kerülte ki, és tényleg evett vagy ivott valamit. A kórházi személyzet szerint azonban ez lehetetlen, mert éjjel-nappal megfigyelés alatt állt a vizsgálat követelményei szerint.

A bizonyítékok még ezen bírálatok ellenére is szilárdnak tűnnek, és megfelelnek egy sziddhi követelményeinek.
[post_ads_2]
"Rájöttünk, hogy ha ez az egész jelenség valóban létezik egy ember esetében akár csak 15 napig is, akkor ez óriási hatást jelentene az orvostudomány titkainak feltárásában és az emberi jólét területén történő alkalmazásában.

Ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynánk ezt az ügyet, tovább vizsgáljuk racionálisan és tudományos módon. Ismét világossá tesszük, hogy a tanulmány célja nem az volt, hogy bizonyítsunk vagy cáfoljunk egy személyt, hanem hogy felfedezzünk egy lehetőséget a tudományban és tanulmányozzunk egy új jelenséget." - nyilatkozta a kutatást végző csoport. (3)

Michael Werner

Egy másik eset Michael Werner orvos kémikussal kapcsolatos, aki egy svájci gyógyszeripari kutatóintézet ügyvezető igazgatója. Ez az ember azt állítja, hogy 2001. január 1-je óta nem fogyasztott szilárd ételt. Egy svájci kórház intenzív osztályán 2004 októberében tíz napos megfigyelés során tanulmányozták, és mint Jani esetében, nála sem mutattak ki jelentős vagy veszélyes fiziológiai változásokat. Ezeket az eredményeket azonban még nem tették közzé.

Dean Radin parapszichológiai kutató és író magyarázatot ad arra, hogy miért nem lehet ezeket az eredményeket nyilvánosságra hozni, és miért nem fordítottak elég figyelmet erre a jelenségre:

"A levegőevés tesztek talán legérdekesebb aspektusa az állítólagos jelenség sajátos arculata, és a tudományos közösség érdeklődésének szinte teljes hiánya. Ha lehetséges élelem nélkül élni, akkor ezt könnyen lehet demonstrálni, és ha ez így van, akkor ennek a tudományos és társadalmi következményei meglepőek lesznek."

Az alábbi felvételen Michael Werner mondja el a történetét.

http
A tény az, mint sok más megfigyelt jelenség esetében, amelyet a tudomány nem tud megmagyarázni, hogy a legtöbb kutató nevetségesnek tekinti és rendkívül valószínűtlennek, és ezért nem is szánnak időt arra, hogy megvizsgálják őket. Elutasítják az első kézből származó állításokat ahelyett, hogy tudományos semlegességgel és kíváncsisággal közelednének hozzájuk.

A hallgatás másik oka egyszerűen a félelem lehet. A kutatók különböző finanszírozókra támaszkodnak és tudják, hogy meg fogják tőlük vonni a támogatásokat, ha az adott téma túlságosan "kívül esik". Azt is tudják, hogy milyen kritikával kell szembenézniük a főáramú tudományos közösségben, ha valami ezoterikus dolgot kezdenek tanulmányozni.

Werner a levegőevést egy Jasmuheen nevű ausztrál spirituális oktatótól tanulta, aki azt oktatja, hogyan kell áttérni az evésről a nem evésre. Jasmuheen-t is vizsgálatnak vetették alá, de 48 órán belül stressz, valamint magas vérnyomás és kiszáradás jelei mutatkoztak rajta. Ez nem olyasvalami, amit csak úgy ki lehet próbálni. Nagyon veszélyes is lehet, és többször beszámoltak olyan halálesetekről, amikor gyakorlatlan emberek próbálkoztak vele. Nyilvánvaló, hogy sokkal többről van szó, mint egyszerűen arról, hogy valaki tartózkodik az evéstől vagy az ivástól.

Jasmuheen: A pránás életmód bámulatos avatárja



(1) - https://hu.wikipedia.org/wiki/Sziddhi
(2) - http://www.tfcbooks.com/tesla/1901-02-09.htm
(3) - http://abcnews.go.com/Health/International/man

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,230,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,941,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1331,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1180,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1204,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10909,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9706,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Levegőevés: Tudományosan vizsgálták azokat az embereket, akik állításuk szerint nem esznek ételt, és az eredmény meglepő
Levegőevés: Tudományosan vizsgálták azokat az embereket, akik állításuk szerint nem esznek ételt, és az eredmény meglepő
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhu-OVy1xl00qEGQ0U5Ns407cGcldfgv2EDddV9DHR-T8AKVI2Wh6QZiPaC1Ts123sdPQKRVBvlbh-iHvZZ9fHluYknwXPUIk1YSwea-gKO_MfEaBrbMM_s88hhonMns1bBmXWkt-w7DCOi/s1600/leveg%25C5%2591ev%25C3%25A9s+pr%25C3%25A1na+energia+%25C3%25A9tel+v%25C3%25ADz+t%25C3%25A1pl%25C3%25A1l%25C3%25A9k+t%25C3%25A1pl%25C3%25A1lkoz%25C3%25A1s+radin-dean-supernormal+k%25C3%25B6nyv+term%25C3%25A9szetfeletti+tudom%25C3%25A1ny+video+prahlad+jani-michael+werner-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhu-OVy1xl00qEGQ0U5Ns407cGcldfgv2EDddV9DHR-T8AKVI2Wh6QZiPaC1Ts123sdPQKRVBvlbh-iHvZZ9fHluYknwXPUIk1YSwea-gKO_MfEaBrbMM_s88hhonMns1bBmXWkt-w7DCOi/s72-c/leveg%25C5%2591ev%25C3%25A9s+pr%25C3%25A1na+energia+%25C3%25A9tel+v%25C3%25ADz+t%25C3%25A1pl%25C3%25A1l%25C3%25A9k+t%25C3%25A1pl%25C3%25A1lkoz%25C3%25A1s+radin-dean-supernormal+k%25C3%25B6nyv+term%25C3%25A9szetfeletti+tudom%25C3%25A1ny+video+prahlad+jani-michael+werner-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/08/levegoeves-tudomanyosan-vizsgaltak.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/08/levegoeves-tudomanyosan-vizsgaltak.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy