Alec Newald - A férfi, aki 10 napig élt a földönkívüliekkel - 1. rész

Egy férfi igaz története, aki tíz napot töltött egy földönkívüli civilizációval. 1989 februárjának közepén egy hétfői napon Alec Newald...


Egy férfi igaz története, aki tíz napot töltött egy földönkívüli civilizációval.

1989 februárjának közepén egy hétfői napon Alec Newald elindult egy három órás autóútra Rotorua-tól Aucklandig, Új Zélandon. Aucklandba érkezve fáradtnak és zavartnak érezte magát, de még inkább zavarba ejtette, hogy hétfő helyett tíz nappal később csütörtök volt, és nem tudta, mi történt időközben.

Amikor Alec visszanyerte az elmúlt tíz nap emlékeit rájött, hogy az élete örökre megváltozott. Az életbe vágó utazás elején, miközben egy ködös hegyi átjárón keresztül vezetett, Alec-et egy földönkívüli civilizáció lényei térítették el.
[post_ads]
Amit a baráti lények körében való tartózkodása során megtanult és megtapasztalt, mélyreható következményekkel jár mindannyiunk számára itt a földön.

Alec Newald
Nem sokkal a "visszatérése" után Alec-et "kormányzati tudósok" látogatták meg, akik szerették volna megismerni a tapasztalatait.

Többek között azt akarták megtudni, amit az idegen faj képességeiről tanult meg. Alec nem volt együttműködő és hamarosan "nehéz helyzetben" találta magát.

Nyilvánvaló volt, hogy ezek a "tudósok" mindent tudtak Alec "eltérítőiről", és arra számítanak, hogy egy napon visszatérnek a Földre - hamarosan.

Alec saját tapasztalatai alapján írta meg a "Co-Evolution" című könyvet. A következő információk ebben a könyvben olvashatók.

Természetesen teljesen lehetetlen a kötet teljes tartalmát átadni, ezért a bekövetkezett események egy részére összpontosítunk, melyek az eltérítése és a visszatérése során történtek.

A rejtett valóság

Nagyon sok dolog van a bolygó történetében, amelyről még soha nem esett szó. Itt most nem a még fel nem fedezett történelmi tényekről van szó, hanem olyan anyagokról, amelyekről néhány kiválasztott közösségnek van csupán tudomása.

Ezen tudás nagy részét korokon át vitte és féltve őrizte az a néhány szekta, amelyek a kezdetektől fogva titkosak voltak, de ezek a szekták nem feltétlenül voltak "titkosak" abban az időben, amikor ez az információ először a birtokukba került. Az eredeti szándék az volt, hogy ezt az ősi tudást megosztják ennek a bolygónak az örököseivel tömeges méretekben, amikor a tudás birtokosai azt megfelelőnek ítélik.

A faj, mely a szándék szerint ezen tudást örökölte, Homo Sapiensként ismert. Tájékoztatásul annyit, hogy a Homo Sapiens és Cro-Magnon előfutár fajokat mesterségesen tervezték!

A Cro-Magnon kirakós játék végső darabjait mintegy 70.000 évvel ezelőtt készítették el. Nem ez volt az első humanoid lény, amely a Föld bolygót járta, de ez volt az első olyan típus, amelyet valaha befogadóként vagy tartályként alakítottak ki, hogy egy második "testetlen" lény éljen ezzel a humanoid formával, a gazdaszervezet szilárd külső testformájának tettein keresztül! Felismerhetjük ezt az entitást, ha léleknek vagy szellemnek nevezzük.

Az új fajokat úgy tervezték, hogy képesek legyenek a jövőben bármikor befogadni minden tárolt információt. Más szóval, már teljesen kifejlődtek a mentális képességeik, és nem volt szükségük további javításokra vagy evolúciós fejlesztésekre ezen a ponton. Minden olyan tudás, amelyre ennek a fajnak szüksége lesz egészen a következő evolúciós lépésig, már jelen volt a bolygón az őrzők birtokában.

Ezek a bizalmi kapcsolattartók már régóta megszüntették fogadalmukat a tudás átadóinak, és úgy tűnik, hogy egészen a közelmúltig elfelejtették ősi jótevőik kilétét. Talán az elszámolás napja közel van a tudást birtoklók számára.

Most már kicsit világosabb, hogy a titkos szekták vagy kormányzók miért szeretnék, ha a "házigazda" visszatérésére nem kerülne sor.


Találkozás az Őrzővel

Felnézve rájöttem, hogy három idegen közelített felénk, a legmagasabb közülük úgy nézett ki, mint a korábbi női kísérőm. A második csak egy kicsit volt alacsonyabb és hímnemű volt, amennyire meg tudtam állapítani. A harmadik alacsonyabb volt, sokkal alacsonyabb, és a másik kettő előtt haladt.

Jobb szó híján vékony testalkatú volt kissé körkörös fejjel, és meglehetősen szokatlan, kancsal szemekkel, amelyek jól el voltak helyezve, de alacsonyabban, mint a miénk. Nagyon kicsi szája volt, de nem vettem észre semmilyen fület vagy orrot. A fizikai megjelenése azonban szinte semmilyen következménnyel nem járt, mert szinte azonnal megragadott jelenlétének erőteljes érzése. Nem mondanám, hogy hipnotikus volt; ha van valami, akkor pont az ellenkezője. Olyan volt, mintha az energiája elárasztott volna és elnyelte volna a testem.
[post_ads_2]
Semmilyen módon nem tudnám megfelelően leírni ezt az érzést puszta szavakkal. Azok, akiknek volt már ilyen tapasztalata tudni fogják, hogy mit értek ez alatt! A velem való kommunikációja sokkal erősebb és világosabb volt, mint amit a többiekkel tapasztaltam.

Ez még mindig nem az az "idegen" volt, akiről olvastam vagy láttam grafikusan illusztrálva különböző magazinokban vagy tanulmányokban.

A mérete körülbelül stimmelt - 120 centi magas könnyű termet.

"Üdvözöljük", mondta. "Én vagyok a kijelölt Őrző ebben a szakaszban. Bármi, amiről úgy érzi, hogy még kellemesebbé tenné az Ön itt tartózkodását velünk, kérem, mondja el, és én mindent megteszek, hogy teljesítsem. A ruha, amit kapott lehetővé teszi, hogy megértsen minket és mi önt."

Olvasnia kellett az elmémben, ahogy belépett a szobába, mivel éppen a ruhákról akartam kérdezni.

"Mi nem beszélünk úgy, ahogyan már észrevehette. Néha szóbeli hangüzenetre van szükség hosszú távon."

"Nem fogom megkérdezni, hogy szeretne-e itt maradni vagy vissza akar térni. Remélem, vágyik az esélyre, hogy több tudásra és megértésre tegyen szert, mielőtt ezt a döntést meghozná. Vannak dolgok, amiket ebben a pillanatban nem mondhatunk el.

Meg fogja érteni, remélem. Mindazonáltal lehetősége lesz arra, hogy jelentős ismereteket szerezzen a témák széles skáláján, beleértve a saját faját is, mielőtt ezt eldöntené.

Azonban a tudás egy részét vagy egészét el kell távolítani önből, ha úgy dönt, hogy elhagy minket és visszatér a saját bolygójára."

Az érkezés

Az első legszembetűnőbb dolog a városban a tisztaság és a rend volt; a második a hatalmassága. Még a határait sem tudtam meghatározni.

Lehet, hogy vannak nagyobb városok a Földön, de ahonnan én jöttem, ott ezt nagynak, nagyon nagynak értékelnék. Mindkét irányba kiterjedt, követve a partvonalat a látómezőmön kívül. Úgy tűnt, hogy csak egy vékony, szárazföldi csík van, amely nem volt partvidék vagy sivatag, és a város ezen belül volt.

Ahogy csökkent a tengerszint feletti magasság, a tenger elvesztette kékes megjelenését és majdnem feketévé vált. Nem lehetett nagy szél, mert mintha üvegszerűnek tűnt volna. Ki tudtam venni egy sötét vonalat, amely nem túl messze volt a tengerparttól, amely feltehetően egy mélyedés volt a tengerparti sekély részhez képest.

Az utolsó dolog, ami valóban hatással volt rám, a magas épületek hiánya, kivéve egy furcsa tornyot vagy kettőt, és a kis kör formák dominanciáját néhány nagyobb piramis alakú konstrukció között.


Alig több mint egy perc telt el azóta, hogy beléptünk a légkörbe, de a hajó már földet is ért. A félelem és az izgalom keveredett bennem. Most, hogy itt voltam - bárhol is volt az az "itt", ami történt velem, tényleg elkezdett beszippantani. Látom-e valaha az otthonomat? Keres egyáltalán valaki engem?

A pánikom hamarosan enyhült, és a kíváncsiság győzött ezen a napon. Türelmetlenül kinéztem, mert először láttam az idegen tájat. Amit láttam, az egy udvarhoz hasonló földszintes terület volt, ami két piramis alakú épülethez vezetett.

Úgy tűnt, hogy olyan anyagból készültek, ami úgy nézett ki, mintha színezett üveg vagy félig átlátszó műanyag lett volna. Nem láttam az épületek csúcsait a látószögemből, de később azt találtam, hogy egy spirális torony vagy antennarendszer volt a tetejükön. A torony magassága hozzávetőleg 25 százalékkal növelte az épületek teljes magasságát. Mindegyik épület tetején volt azonban valami, amit csak egy nagy izzónak nevezhetek. Különösnek hangozhat, de biztos voltam benne, hogy korábban már láttam valami ilyesmit.


Volt egy rövid séta az egyik nagy szerkezethez, amelyet a hajó belsejéből láttam.

A levegő még mindig rendkívül csendes volt. Valójában csak amikor kiléptem a szállítóból, akkor jöttem rá, hogy valamilyen háttérzaj hallatszott a fedélzeten, bár akkor nem vettem észre.

A felszín, amelyen sétáltam, nem nagyon különbözött a parafától, úgy tűnt, hogy porózus és kissé besüpped a lábam alatt.

Folytatás az "Alec Newald - A férfi, aki 10 napig élt a földönkívüliekkel - 2. rész" című cikkben.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/07/alec-newald-ferfi-aki-10-napig-elt_9.html



Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,229,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,319,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,940,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1330,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1179,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10905,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9703,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Alec Newald - A férfi, aki 10 napig élt a földönkívüliekkel - 1. rész
Alec Newald - A férfi, aki 10 napig élt a földönkívüliekkel - 1. rész
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgumagXxzF_ncFnwwcvNAg525m4kod6m1pDnn0lVSYV_a7rU06FQEoIYk6HdFTNTL1bL3vR82vXZiV0VCIJzHqC0DwkdV84-NveIDPWyFRVHVBRgsqG4pc50V-UqmVhYvgcmrr22pxJpMvP/s1600/alec+newald+k%25C3%25B6nyv+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3+idegen+l%25C3%25A9ny+emberis%25C3%25A9g+t%25C3%25B6rt%25C3%25A9nelme-teremt%25C3%25A9s-video-elrabl%25C3%25A1s-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgumagXxzF_ncFnwwcvNAg525m4kod6m1pDnn0lVSYV_a7rU06FQEoIYk6HdFTNTL1bL3vR82vXZiV0VCIJzHqC0DwkdV84-NveIDPWyFRVHVBRgsqG4pc50V-UqmVhYvgcmrr22pxJpMvP/s72-c/alec+newald+k%25C3%25B6nyv+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3+idegen+l%25C3%25A9ny+emberis%25C3%25A9g+t%25C3%25B6rt%25C3%25A9nelme-teremt%25C3%25A9s-video-elrabl%25C3%25A1s-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/07/alec-newald-ferfi-aki-10-napig-elt.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/07/alec-newald-ferfi-aki-10-napig-elt.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy