A világ vallásai egyesülnek a földönkívüliek bejelentésének előjátékaként

A vallási közösségek sokszínű csoportjainak vezetői a múlt héten egy rendkívüli nyilatkozatot hoztak nyilvánosságra egy videó üzenetben a ...

A vallási közösségek sokszínű csoportjainak vezetői a múlt héten egy rendkívüli nyilatkozatot hoztak nyilvánosságra egy videó üzenetben a világ egységére vonatkozóan. A világ egységére való felhívás a földönkívüli élet felfedezésének előzménye, a titkos űrprogram informátorval, Corey Goode-val dolgozó független források szerint.

A világi vallási vezetői június 14-én találkoztak, hogy közös nyilatkozatot tegyenek egy olyan videón keresztül, amely az embereket arra szólítja fel, hogy öleljék magukhoz a barátság és egység eszméjét, és küzdjék le a negativitást és a megosztottságot a társadalomban. A nyilatkozat 16 nyelven áll rendelkezésre, és a buddhizmus, a hinduizmus, a kereszténység, az iszlám, a judaizmus és más vallások vezetőinek üzeneteit mutatja be.

https://www.youtube.com/channel/UCamEJJXneVhPJMOSjZe6_fA/videos

A sajtóközlemény szerint:

"Mindegyik vezető személyes nyilatkozattal járult hozzá a kizárólagos célhoz, hogy létrehozzák ezt a közös felhívást. Al-Milani ayatollah azt tanácsolja az embereknek, hogy kössenek barátságot az összes vallás követőivel. Bartholomew pátriárka felszólítja a világot, hogy 'ismerje el Isten szépségét minden élő emberben'. Ferenc Pápa és Ábrahám Skorka rabbi bemutatják, hogy vallási tapasztalataikat kölcsönös barátságuk hogyan gazdagította. Az egyiptomi nagy mufti Shawki Allam hangsúlyozza, hogy ne foglalkozzunk a vallási csoportok közötti különbségekkel. A Dalai Láma a spirituális barátság elmélyítésére szólít fel. Jonathan Sacks rabbi azt mondja: 'Az egyik legcsodálatosabb dolog, hogy időt tölthetünk olyan emberekkel, akik teljesen ellentétesek velünk, hogy felfedezzük, mennyi közös van bennünk. Ugyanazok a félelmek, remények és aggodalmak.' A Svédországi Egyház érseke Antje Jackelén hangsúlyozza ennek társadalmi fontosságát: 'Ez olyan folyamatot indíthat el, amely eltünteti az előítéleteket, és új betekintést és reményt hoz létre.' Canterbury érseke hozzáteszi, hogy 'Nem bonyolult elkezdeni megosztani mindazt, amin mindannyian osztozunk, ami a beszélgetés öröme.'" (1)

http
A világ vallási vezetőinek közös nyilatkozata a különböző hitek egységéért és a barátságért már önmagában is nagyon fontos üzenet. Ami különös jelentőséget ad ennek az üzenetnek, az Corey Goode két külön forrásból származó legfrissebb információja az emberi megjelenésű földönkívüliek pozitív csoportjának szerepét illetően a világegység és a nyilvánosságra hozatal előmozdításában.

Goode azt mondja, hogy június 15-én találkozott "Ka Aree"-vel, az egyik belső földi fejlett civilizáció, az Anshar képviselőjével. Elmondta neki, hogy a földönkívüliek egy emberi kinézetű csoportja együttműködik a Vatikánnal és más vallási vezetőkkel a nyilvánosságra hozatal érdekében. Egy személyes skype üzenetben június 21-én Goode adott nekem néhány háttér-információt:

"Ka Aree nemrég kijelentette, hogy 4 (földönkívüli) csoport úgy döntött, hogy többé nem tartják be az M (Muhammad) megállapodást. Elkezdenek egy lassú kapcsolatfelvételi folyamatot az emberekkel álmokon keresztül, és ezután nyitottabb kapcsolatba kerülnek. Azt mondta, hogy egy 'északi' kinézetű csoport a vezető ebben az erőfeszítésben."

Goode korábban leírta, hogy a hetedik században egy földönkívüli egyezményről tárgyaltak, amit "Muhammad-egyezménynek", neveztek, amely szerint minden idegen csoport beleegyezett abba, hogy nem fedik fel magukat nyíltan az emberiség előtt, és csak a háttérben dolgoznak, hogy titokban befolyásolják a globális eliteket. Meg kell jegyeznünk, hogy a "Muhammed-egyezmény" nem kapcsolódik közvetlenül Mohammed prófétához (570-632), hanem abban az időszakban kötötték meg, amikor az iszlámot először megalapította.

Goode lényegében azt állítja, hogy a földönkívüliek négy csoportja elkötelezett az emberiséggel való nyílt kapcsolatfelvétel mellett, és elindították a folyamatot, hogy ez megvalósuljon. A világ vallási vezetőivel kapcsolatba léptek, hogy közvetítőként járjanak el, hogy bemutassák az emberiségnek a földönkívülieket, és különösen az északi fajt.

Megkérdeztem Goode-t a kezdeményezést vezető északi faj motivációjáról, és azt mondta nekem, hogy Ka Aree szerint a földönkívüliek "a Konföderáció fivérei és nővérei". A "Bolygók Konföderációja" főként emberi kinézetű földönkívüliek szövetsége, amelyek szorosan együttműködnek a belső földi civilizációkkal, az Egység Törvénye című könyvsorozat szerint.

Goode azt mondja, hogy Ka Aree két verziót adott neki, hogyan fog megtörténni a nyílt kapcsolatfelvétel:

1-es verzió - Három vallási vezető fog jönni, és bemutatnak egy angyali földönkívüli fajt, akik hoznak nekünk egy könyvet és egy új "ezoterikus/új korszak" típusú vallást az "Egység" alapján.

2-es verzió - Majdnem ugyanaz, mint az első verzió kivéve, hogy csak a pápa áll egy északi mellett, bejelentve ugyanezt a dolgot.


Nagyon fontos, hogy a Vatikán valóban kiemelkedő szerepet játszik abban, hogy több, mint egy milliárd hívét arra bátorítsa, hogy a földönkívüliekre potenciális "testvérekként tekinstenek a Krisztusban". Számos vatikáni csillagász beszélt e téren a földönkívüliekről, és a Vatikánt egy UNICEF videóval is kapcsolatba hozták, amely a földönkívüliek iránti toleranciát ösztönözte.

Kapcsolódó cikk: A Vatikánnak is köze van az ENSZ földönkívüli élet integrálását hirdető videójához

Goode szerint a földönkívüli nyilvánosságra hozatalról szóló közlemény "nagyon közelgőnek hangzik", de figyelmeztet arra, hogy nem ez az első alkalom, hogy egy ilyen bejelentést tervez a Vatikán, és még mindig néhány évre van szükség. Azt mondja, hogy 2008-ban történt egy korábbi kísérlet, amely egybeesett a Vatikán legfőbb csillagászának, Gabriel Funes-nek a földönkívüliekről szóló nyilatkozatával, aki egy interjúban azt mondta, hogy "Az idegenek az én testvéreim".

Kapcsolódó cikk: A Vatikán felkészül a földönkívüli élet bejelentésére


Goode elmondta, hogy hasonló információkat kapott az amerikai légierő Titkos Űrprogramjának két tisztjétől, akik a hírszerző közösség kiemelkedő tagjaival, köztük a Védelmi Hírszerző Ügynökséggel dolgoznak együtt arról, hogy az északi földönkívüliek részt vesznek a főbb vallási csoportokkal folytatott kapcsolatfelvételi kezdeményezésben.

Több mint véletlen, hogy a Védelmi Hírszerző Ügynökség által készített és június 13-án kiszivárogtatott állítólagos Majestic-12 dokumentum előtérbe helyezi az emberiséggel diplomáciai kapcsolatot teremtő emberi kinézetű földönkívülieket. A dokumentum így szólt:

"Számos változatuk létezik, többé-kevésbé olyanok, mint mi magunk. Ezek többsége barátságos és az EBE kapcsolataink nagy részét teszik ki. A legtöbbjük nagyfokú pszichikai képességekkel rendelkezik, és mindegyikük fejlett jelleggel használja a tudományt és a technikát."

Érdemes kiemelni, hogy az állítólagos Védelmi Hírszerző Hivatali dokumentumot szinte ugyanazon a napon szivárogtatták ki, mint amikor a vallási vezetők egységre felszólító nyilatkozata megjelent - talán egy másik véletlen?

Kapcsolódó cikk: Egy napvilágra került Majestic dokumentum bizonyítja, hogy az USA diplomáciai kapcsolatokat tart fenn a földönkívüliekkel

Míg a Majestic dokumentum jelenleg forró viták tárgyát képezi, és számos UFO kutató nevezte hamisítványnak, más kiemelkedő kutatók, mint Dr. Robert Wood és Stanton Friedman úgy vélik, hogy a dokumentum nem mutatja a hamisítás jeleit, és komoly vizsgálatot érdemel.

A dokumentum tartalmának kutatása azonban megerősíti, hogy összhangban áll a történelmi feljegyzésekkel, és fontos áttekintést nyújt az emberek és a földönkívüliek közötti interakcióról, amely Nikola Tesla rádiós kísérletéig nyúlik vissza az 1800-as évek végén. Ez azt sugallja, hogy a dokumentum valódi információkat tartalmaz a formai és besorolási jelzések esetében észrevehető anomáliák ellenére, ahogy a kritikusok rámutattak.

Goode szerint az északi földönkívüliek kapcsolatfelvétele a vallási vezetőkkel valószínűleg új globális vallás születését eredményezi: "Teljes mértékben arra számítanak, hogy a földi emberek több mint 90% -a kérdés nélkül el fogja fogadni ezt az új földönkívüli vallást."

Ez valószínűleg vitákhoz vezethet mások, mint például Chris Putnam és Tom Horn munkájából adódan, akik figyelmeztettek arra, hogy a Vatikán csendben készíti fel az emberiséget a földönkívüliekkel történő nyílt kapcsolatfelvételre. A 2013-as Exo-Vaticana című könyvükben azonban nem veszik figyelembe az emberi kinézetű pozitív földönkívülieket, akiket a Vatikán egy ilyen nyilatkozatban jelentene be - és azt állítják, hogy démonok álruhában.

Az Exo-Vaticana hosszas vizsgálatában arról a veszélyről számoltam be, hogy a földönkívüliek ilyen módon való szemléltetése a bibliai szentírások rövidlátó értelmezése:

"Az Exo-Vaticana veszélyes, mivel Putnam és Horn alábecsüli a hatalmas vallási előítéleteket a világunkat érintő idegen látogatók motivációit tekintve.

Azt állítják, hogy a bibliai szentírás egy szilárd alapot ad annak megértéséhez, hogy az idegenek démoni lények, akik rombolóan beavatkoztak az emberiség történelmébe és visszatérnek, hogy ezt újra megtegyék. Ezzel szemben Putnam és Horn szerint Ferenc Pápa arra készül, hogy a Katolikus Egyházat vezetve üdvözölve ölelje át a visszatérő/látogató idegeneket, mint 'fivéreket a Krisztusban' - ami tükrözi az 1950-es és 1960-as évek jóindulatú 'űrtestvéreiről' szóló kontakta jelentéseket.

Putnam és Horn könyve előrevetít egy jövőbeli vallási háborút azok között, akik elfogadják a földönkívüli látogatókat, mint 'testvéreiket Krisztusban', és akik úgy gondolják, hogy visszatérő démonok, akik rabszolgává tesznek bennünket."

Kapcsolódó cikk: Egy idegen megváltóról tett vatikáni nyilatkozat kirobbanthat egy vallási háborút?

Putnam és Horn földönkívüliek üdvözlése miatti aggodalmai a motivációik és tevékenységük teljes spektrumának mélységes félreértéséből fakadnak, amelyről a "Galaktikus Diplomácia: Ismerkedés a földönkívüliekkel" című 2013-as könyvemben részletesen írtam. (3) Szerencsére a közelmúltban kiszivárgott Majestic dokumentum azt mutatja, hogy a katonai tisztviselők tisztában vannak azzal, hogy a legtöbb idegen látogató barátságos és fontos szövetségeseink lehetnek az emberiség galaktikus társadalomba való beilleszkedésében.

Nagyon pozitív fejlemény az egész emberiség számára, hogy a kiemelkedő vallási vezetők nagyszerű nyilatkozatot tettek a vallási hagyományok közötti barátságról és az egységről. Az a lehetőség, hogy ez egy előjáték a Vatikán bejelentését megelőzően a világi többi nagy vallásának vezetőjével együtt azt jelenti, hogy a baráti földönkívüliek látogatása üdvözlendő dolog. Ha Goode forrásai pontosak, akkor a világ egységéről szóló június 14-i nyilatkozat egy lépéssel közelebb visz a földönkívüli élet bejelentéséhez és a vallási konfliktusok megszüntetéséhez a Földön.

(1) - https://drive.google.com/drive/folders/0B0yNvkJwwzK9VDItT1pyNmhvelE
(2) - http://exopolitics.org/military-abduction-extraterrestrial-contact-treaty-corey-goode-briefing
(3) - https://www.amazon.com/Galactic-Diplomacy-Getting-Michael-Salla-ebook/dp/B00D

Exopolitics


Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,598,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,230,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,941,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1331,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1180,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10908,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9705,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A világ vallásai egyesülnek a földönkívüliek bejelentésének előjátékaként
A világ vallásai egyesülnek a földönkívüliek bejelentésének előjátékaként
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsUzxgIJ3AZKlN4tNhkLRGmeYMI88mJVqmE42CSuBpLqh66IiJEtABK19VjZjBcJk1diX3cvBDaQjehUJpy8Moj6b2DCI4xw_xtlEXUr50ymvP0bCqk2QvZZijpUEjkuD_S6ptETm-zjk0/s1600/Egys%25C3%25A9g+vall%25C3%25A1s+vil%25C3%25A1g+vezet%25C5%2591k+vide%25C3%25B3+%25C3%25BCzenet+bar%25C3%25A1ts%25C3%25A1g+ferenc+p%25C3%25A1pa+vatik%25C3%25A1n+ufo+idegen+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6n%25C3%25ADkv%25C3%25BCliek+bejelent%25C3%25A9se+k%25C3%25B6nyv-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsUzxgIJ3AZKlN4tNhkLRGmeYMI88mJVqmE42CSuBpLqh66IiJEtABK19VjZjBcJk1diX3cvBDaQjehUJpy8Moj6b2DCI4xw_xtlEXUr50ymvP0bCqk2QvZZijpUEjkuD_S6ptETm-zjk0/s72-c/Egys%25C3%25A9g+vall%25C3%25A1s+vil%25C3%25A1g+vezet%25C5%2591k+vide%25C3%25B3+%25C3%25BCzenet+bar%25C3%25A1ts%25C3%25A1g+ferenc+p%25C3%25A1pa+vatik%25C3%25A1n+ufo+idegen+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6n%25C3%25ADkv%25C3%25BCliek+bejelent%25C3%25A9se+k%25C3%25B6nyv-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/06/a-vilag-vallasai-egyesulnek.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/06/a-vilag-vallasai-egyesulnek.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy